Bakst - Bakst & Bryggghuset

BAKERI - KONDITORI - LUNSJMAT
BAKERI - KONDITORI - LUNSJMAT
Go to content
EN OPPLEVELSE AV FERSK SMAK
BAKST
BRØD

Alle brødene våre er langtidshevet. Det gir brød med god smak og god holdbarhet, der viktige næringsstoffer blir ivaretatt.  Fra vi lager første del av deigen, tar det ca. 36 timer før brødet er ferdig steikt. Deigen hviler ca. 15 timer før den blir blandet i ny deig og eltes ferdig. Så hviler den i halvannen time, før vi deler deigen opp i passelige emner og former det til brød og setter det i kjølerom. Der hever det langsomt til neste morgen, og vi steiker i en stor moderne steinovn så brødene får en knasende god skorpe og en deilig aroma.
BOLLER OG ANNET BAKVERK INKL. VÅR BERØMTE KANALSNURR!

Våre populære boller er store, luftige og saftige. Fra bestselgeren kanelsnurr med hjemmelaget vaniljekrem til skolebolle og skillingsbolle. Vår filosofi er at alt skal smake godt.
KAKER

Vi har stort utvalg i kaker til alle anledninger. Fra bergenske klassikere "Hvit Dame" i forskjellige størrelser til andre kaker med forskjellig smak som bl.a: Sjokoladekake, frukt terte, bryllupskaker, og mousse kaker i mange forskjellige utgaver. Vi leverer også spesialkaker etter ønske. Kom gjerne innom og snakk med vår flinke konditor og få ideer til spesielle anledninger.
Vi som baker er 3 med fagbrev baker, 2 med fagbrev konditor. 1 med mesterbrev og 1 som diplom baker.
ADRESSE
Liamyrane 6
5132 Nyborg Åsane

ÅPNINGSTIDER
Man - Fre:  07.00 - 17
Lørdag:      08.30 - 16
Søndag:     09.00 - 15
BAKST&BRYGGHUSET AS
Telefon: 907 04 917
2020 © Nettsiden eies av Bakst&Brygghuset AS.
Back to content